Vijesti

Uskoro završava „Ljeto u dvorcu”

„Ljeto u dvorcu“ ide svome kraju. Što nas još očekuje na drugoj po redu organiziranoj manifestaciji pojasnila je v.d. ravnateljica Zavičajnog muzeja Marija Ivandekić:
Ivandekić

U sklopu ove manifestacije, po prvi puta je održan Etno sajam koji je prošloga vikenda ponudio niz radionica, ugodno druženje ispred dvorca uz glazbenu podršku Martina Ladike i grupu TriNiti i Cinkuša.
Ivandekić

Što se tiče suradnje s daruvarskim udrugama kojih ovoga puta baš nije bilo previše, ravnateljica kaže svi su bili obaviješteni, neki su se odazvali a ideja je zapravo da damo priliku i vanjskim izlagačima:
Ivandekić

Uz mali improvizirani šank koji je odlično radio zbog visokih temperatura koje su obilježili cijeli protekli tjedan pa i vikend, mogli su se kušati bramboraci. Krumpir je donirao OPG Željko Kušić:
Ivandekić

Nadalje, u današnje vrijeme kada je sponzore naći jako teško Marija Ivandekić dodaje kako su im palete od kojih su sami izrađivali sjedalice donirao Badel:
Ivandekić

Za sve posjetitelje bilo je pripremljeno i malo iznenađenje poklončić za doma:
Ivandekić

Ideja je krenula od Suzane Ivanković, koja je medenjake izradila sama.

Kako je Zavičajni muzej krenuo od nule, a novaca nikada dosta, svaka stvar im je dobro došla. Stoga ravnateljica poziva da višak stvari koje imate doma a poslužilo bi u njihovom boho vrtu slobodno donirate ovim mladim kreativnim ljudima koji će to svakako znati iskoristiti i cijeniti:
Ivandekić

Back to top button