Vijesti

Neka vam je svima sretan početak nove školske godine

Ono što se činilo daleko, opasno se približilo. Završavaju ljetni praznici i učenici se pripremaju za novi početak školske godine koja počinje danas.

Što je potrebno znati o tom novom početku rekla je ukratko ravnateljica osnovne škole Daruvar Kornelija Častek:
– Prema rasporedu učenici u školu u Gajevoj ulici kao i područnim školama u ponedjeljak dolaze u 8.00 a u školu u Frankopanskoj u 9.00 sati. Svima je preporuka ponijeti papuče i đačke torbe da bi se mogli preuzeti udžbenici koji učenike čekaju na školskim klupama.

Ove se godine u dvije osmogodišnje daruvarske i pet područnih škola upisalo ukupno oko 630 učenika. Od toga 60 je prvašića. 56 ih je upisano u dvije daruvarske, a ostalih 4 u područne škole: po jedan učenik u školu G. Daruvar i Ivanovo Polje i dva učenika u školu u Batinjanima.

Kao i protekle godine u drugom polugodištu tako će i u novoj školskoj godini prehrana za sve đake biti besplatna dodaje ravnateljica koja u dobrom raspoloženju i s osmijehom želi uspješan novi početak !

Ovim željama pridružuje se i ekipa RD-a: želimo vam super početak i odličan završetak – učenicima, roditeljima i nastavnicima!

Back to top button