Vijesti

Poseban pozdrav bebama Daruvara

Naknade za novorođenčad četvrti i završni put ove godine podijeljene su danas roditeljima beba Daruvara u Velikoj gradskoj vijećnici. Ova generacija Daruvarčanki i Daruvarčana prema viđenom a u kratkom rezimeu, tiha je, znatiželjna i nasmijana.

Leo Truhlaž vesela je beba roditelja Anite i Dejana. Leo ima dva mjeseca, i kako mama Anita prenosi iskustva s dvoje djece trogodišnjim Teom i dvomjesečnim Leom…
Truhlaž

Bebe su izvjestitelje počastile širokim osmjehom odajući dojam dobro raspoloženih malih bića koja od velikog svijeta očekuju samo najbolje, sreću i radost!. Grad Daruvar im je dao razloga za osmijeh jer su roditelji dobili i financijski oslonac u izgradnji svojih mladih obitelji. Zamjenici gradonačelnika Daruvara također nije silazio osmjeh s lica. U dobrom ozračju u ime Grada Daruvara Vanda Cegledi zaželjela je svima dobrodošlicu upućujući poseban pozdrav bebama:
Cegledi

Mala djeca šire pozitivnu snagu s kojom se i čuda mogu ostvariti:
Cegledi

Velika mama velike devetočlane obitelji, Sabina Bis, sa svojim petero djece, dva sina i tri djevojčice i dvoje udomljenih, uz svesrdnu podršku supruga Vjekoslava vraća se na posao tri mjeseca nakon poroda. Sabina je energija koja pokreće, a snalazi se kako kaže…
Bis

Što se tiče ovog brzog povratka na posao koji je isto zahtjevan, Sabina Bis kaže:
Bis

Uz sve razumijevanje i pomoć ova ženska snaga je primjer za svaku čestitku:
Bis

Ne vidi se to nespavanje na vedrini lica žene koja širi pozitivnu energiju. U razgovor se uključuje i zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi:
Bis, Cegledi

Za našu priču o najmlađima iz Velike Gradske vijećnice i brojevi pronalaze svoje mjesto. Ove godine do 10. prosinca rođeno je 70 daruvarskih beba. Iz Proračuna grada za njih je osigurano 23 400 eura. Visina novčanog iznosa za prvo dijete u obitelji iznosi 150 eura, za drugo novorođeno dijete 400 eura a za treće i svako slijedeće novorođeno dijete 700 eura.

Back to top button