Vijesti

Općina Sirač – Mjere potpore za poduzetnike, poljoprivrednike i za stambeno zbrinjavanje mladih obitelji

Općina Sirač s pristojnim iznosima u okviru propisanih Mjera potiče gospodarstvo, poduzetnike, obrtnike i poljoprivrednike, te pomaže mladim ljudima u stambenom zbrinjavanju. O programima podrške, kome, koliko i kako ove godine, i ima li promjena u odnosu na prošlu 2023., načelnik općine Sirač Igor Supan:
Supan

A kada je riječ o poticajima poljoprivrednicima:
Supan

Općina je propisala kriterije a svi koji ispunjavaju uvjete mogu računati na sredstva jer u slučaju da se potroše planirani novci radit će se rebalans Proračuna i osigurati dodatna potrebna sredstva za ovu namjenu:
Supan

Mjere su definirali u općini a vijećnici svojom podrškom u glasanju na sjednicu vijeća stavili u operativnu provedbu. Na prošlotjednoj sjednici Općinskog vijeća u Siraču vezano za Javnu ustanovu za obavljanje komunalnih djelatnosti, tvrtku Komus Sirač, impresivni podaci o kvadratima pokošenih površina u 300 košnji prošle godine:
Supan

Vijećnici u Siraču izglasali su Odluku o ovogodišnjim dobitnicima Javnih priznanja:
Supan

Svečana sjednica u povodu Dana općine Sirač održat će se 28. svibnja a nekoliko dana prije i nekoliko dana nakon sjednice proslavu Dana općine Sirač, Dana Župe i Dana osnovne škole Sirač obogatit će brojni kulturni, sportski i revijalni programi!

Back to top button