Vijesti

Oči u oči s biračima u Daruvaru – predstavila se koalicija Rijeke pravde

Na Trgu u centru danas je u Daruvaru SDP Bjelovarsko-bilogorske županije predstavio neke od kandidata u drugoj izbornoj jedinici na predstojećim Parlamentarnim izborima 17.travnja. Saznali smo u razgovoru, kako se vodilo računa o vremenu i mjestu predstavljanja…Neradni dan za većinu i otvoren prostor te dostupnost zainteresiranoj javnosti za razgovor. Gost je bio 14. na listi Socijaldemokratske partije Hrvatske, stranke Centar, Hrvatske seljačke stranke, Dalije Orešković i ljudi s imenom i prezimenom, Narodne stranke-Reformisti i Građansko-liberalnog saveza u Drugoj izbornoj jedinici Bojan Glavašević koji je za Radio Daruvar izjavio:
Glavašević

U razgovoru s predsjednikom Županijske organizacije SDP-a BBŽ Daruvarčaninom Igorom Jarešom, koliko informacija vezanih za Daruvar i o Daruvaru je prikupio Bojan Glavašević:
Glavašević

Što čini okosnicu programa koalicije Rijeke pravde?!
Glavašević

Gdje je uporište za povećanja plaća i mirovina ako su usluge većinom zamijenile proizvodnju?!
Glavašević

Bojan Glavašević dijete je majstora pisane i izgovorene riječi, Siniše Glavaševića… Čovjeka koji je imao moć biranim riječima na daljinu prenijeti osjećaje, zapravo sve kroz što su prolazili u Vukovaru jeseni 91. u oružanoj agresiji na Hrvatsku. Danas je Hrvatska izložena verbalnoj agresiji, a riječi, pošteno govoreći, trebale bi se vratiti u standarde primjerene kulturi komuniciranja. Što Bojan Glavašević u prilog komunikacijskoj kulturi, a u kojoj riječi potiču a ne spotiču, može poduzeti?!
Glavašević

Domaćini gostima danas u Daruvaru bili su članice i članovi Gradske organizacije SDP-a Daruvar na čelu s predsjednikom Daliborom Jarešom i predsjednikom Županijske organizacije SDP-a BBŽ devetim na listi za Drugu izbornu jedinicu SDP-a, Centra, HSS-a, DO i SIP-a, NS-a – Reformista i GLASA-a na predstojećim Parlamentarnim izborima Igorom Jarešom koji je za Radio Daruvar izjavio:
Jareš

Back to top button