Vijesti

Dva desetljeća rada Beauty centra Kristinka u Daruvaru

Obrtnici u Daruvaru važna su poluga gospodarskog razvoja grada. Različite djelatnosti kojima se bave obrtnici i poduzetnici zapravo su oslonac u svakodnevici. Popravci, uređenje, savjeti, intervencije i još mnogo toga, a sve u većini dostupnom financijskom okviru. U Daruvaru imamo Salon ljepote o kojem prođe vrijeme da se ne spominje a onda događaji odrede pravac u kojem drugi put u tjedan dana s povodom i razlogom pronađu mjesto u javnom informiranju u programu Radio Daruvara. Kristina Fureš rodnu Viroviticu zamijenila je Daruvarom gdje je zapravo osmislila prepoznatljiv poslovni kutak iz kojeg izlazimo ljepši, uređeniji, zadovoljniji… Beauty centar Kristinka 7. travnja proslavio je 20 godina rada. Za dva desetljeća promijenilo se mnogo toga a priču na početke vraća vlasnica salona te potpredsjednica Ceha frizera, kozmetičara i njegovatelja Obrtničke komore Bjelovarsko –bilogorske županije i članica CEH-a frizera Hrvatske, Kristina Fureš:
Fureš

Iz ovog salona ljepote izašle su generacije mladih ljudi koji su se sa stečenim samopouzdanjem, znanjem i vještinama osamostalili u radu, za 20 godina to je…
Fureš

Posao u salonu nije lagan, zahtjeva maksimalnu koncentraciju u svakom trenutku i potpunu posvećenost, a zato je kreativan, što se vidi, ta maštovitost i posebnost u pristupu svakom na drugačiji način je ono što daje snagu za svaki novi dan:
Fureš

U ovom salonu odlučili su se za timski rad, svi rade zajedno, prenose informacije, savjete, i jedni drugima podrška su u radu.

Sretno i uspješno u radu Beauty centru Kristinka i u godinama koje dolaze!

Back to top button