Vijesti

O sajmu u Gudovcu iz kuta organizatora, uzvanika i rasporeda u kalendaru sajmovanja

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković čestitala je organizatorima Bjelovarskog sajma osim na uspješnoj provedbi planova pretočenih u jubilarnu poljoprivrednu manifestaciju i na sajmu u smislu podrške poljoprivrednicima osobito oslabljenom sektoru stočarstva. Oslonac poljoprivrednoj politici u financijskom smislu su europski projekti iz programa ruralnog razvoja za koje je u proteklih sedam godina od ukupno 184 milijuna eura isplaćeno 159 milijuna eura. Na sajmu su najavljene nove investicijske mjere programa ruralnog razvoja a nisu se zaobišli aktualni problemi u stočarstvu za koje se pripremaju novi akcijski planovi rekla je ministrica Vučković obraćajući se javnosti posredstvom novinara na sajamskoj press konferenciji na otvorenom u Gudovcu:
Vučković

Osim problema u stočarstvu pažnja javnosti usmjerena je na sve češće opozive proizvoda s polica trgovačkih centara.
Vučković

O sajmu u Gudovcu iz kuta uzvanika, izaslanstva veleposlanstva BIH u Republici Hrvatskoj. Evo što kaže ministar savjetnik u Veleposlanstvu BiH u Zagrebu Zoran Perković:
Perković

Sa Viroexpa sajma u susjednoj Virovitici predstavili su se na Jesenskom sajmu u Gudovcu. Kako je rekao direktor Viroexpa Bojan Mijok:
Mijok

Viroexpo i Sajam u Gudovcu nadopunjuju se i podržavaju a što je sa Sajmom lova i ribolova u Osijeku koji je postavljen u svom novom terminu već uhodanom i prepoznatljivom za Jesenski sajm u Gudovcu?! Evo što o dva sajma u isto vrijeme godišnjeg kalendara sajmovanja kaže direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj:
Salaj

Sajam u Gudovcu na 10 hektara površine prošlog vikenda popunili su izlagači iz 10 zemalja svijeta a delegacije izvan Hrvatske potvrđuju uočljivost Bjelovarskog sajma:
Salaj

Back to top button