Vijesti

Fanovi ih žele vidjeti prije pauze: HP rasprodali Dom sportova, dodan novi koncert

Malo više od mjesec dana uoči održavanja rasprodan je koncert grupe Hladno pivo u zagrebačkom Domu sportova, planiran za 14. listopad. Bend stoga dodaje još jednu svirku i to u četvrtak, 13. listopada, u istoj dvorani.

Čini se da je najava da su ovo posljednje prilike za vidjeti bend uživo prije jedne duge koncertne pauze bila jasan znak zagrebačkoj bazi fanova da potrči osigurati svoju ulaznicu na vrijeme. Novi datum dodan je dan ranije, ne bi li onaj originalno najavljeni 14. listopad doista ostao posljednji zagrebački u ovom ciklusu benda.

Program koncerata će se razlikovati

Fokus oba koncerta bit će isti, s najvažnijim hitovima, ali svaki nastup imat će barem pola programa koji će se potpuno razlikovati.

Ulaznice za koncert 13. listopada krenule su u prodaju danas točno u podne. Cijena im iznosi 100 kn do 30. rujna, zatim 120 kn od 1. do 12. listopada te mogućih 140 kn na dan, ako ih ostane u prodaji.

Podsjećamo, krajem kolovoza Hladno pivo objavilo je priopćenje da nakon turneje uzima dužu pauzu. Mile Kekin je za Index otkrio da se namjerava posvetiti solo karijeri u narednim godinama te da idućih godina neće nastupati s bendom.

Back to top button