Vijesti

Daruješ sebe i pomažeš drugom

U povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi gradonačelnik Damir Lneniček priredio je prijem za dobrovoljne darivatelje krvi s područja Grada Daruvara. Uz čestitke, prisutnim dobrovoljnim darivateljima, Danijeli Ljutak Jureković, Damiru Horaku, Milanu Filipoviću, Josipu Sofki i Stjepanu Božiću, obratio se gradonačelnik Damir Lneniček:
Lneniček

I sam dobrovoljni darivatelj krvi sa 75 davanja gradonačelnik je mogao biti i gost na prijemu a sigurno je da će i B pozitivan Damir Lneniček u gradu koji je na samom vrhu ljestvice u Hrvatskoj po broju darivatelja, dobiti priznanje Grada Daruvara a na prijedlog Gradskog društva Crvenog križa. Sudjelovanje u akcijama Daruvarčanki i Daruvarčana razotkriva i drugu važnu humanu karakternu osobinu Daruvara u kojoj žene ne zaostaju za muškarcima. U prilog ravnopravnosti a za poticaj poslušajmo Danijelu Ljutak Jureković s pozivom svima koji mogu da slijede njen primjer:
Ljutak Jurekovi

U ime Gradskog društva Crvenog križa Daruvar, v.d.ravnateljice Otilke Pupovac, i u svoje osobno, Gradu Daruvaru koji prepoznaje i potiče humanitarne akcije, svim dobrovoljnim darivateljicama i darivateljima krvi zahvalio se predsjednik Društva Antun Marijanović:
Marijanović

Kapa do poda svim dobrovoljnim darivateljicama i darivateljima krvi.

Back to top button