Vijesti

Budi navijač ne razbijač – akcija u prilog kulturi navijanja u Pakracu

U Gradskoj sportskoj dvorani u Pakracu jučer se igrao Malonogometni turnir kao sportska sastavnica preventivne akcije Budi navijač a ne razbijač. Cilj turnira je s lokalne razine podići svijest o kulturi navijanja u našem društvu, odnosno kako ističe Željka Majc, pedagoginja Osnovne škole braće Radića Pakrac:
Majc

Foto: Željka Majc

Kako obavještava javnost Željka Majc pedagoginja OŠ braće Radića Pakrac na turniru su sudjelovale četiri skupine igrača: učenici OŠ braće Radića Pakrac, učitelji OŠ braće Radića Pakrac, policija i Grad Pakrac. Navijačka podrška bili su učenici iz sedam razrednih odjeljenja od 4. do 8. razreda. 

Sudionici turnira dobili su pohvale:
Majc

Foto: Željka Majc

Pohvale su dobili: Luka Adžijević za najbolji fair play potez, ekipa 7.c razreda za najbolju navijačku skupinu, ekipa 8.a razreda za najbolji transparent, i učenici OŠ braće Radića Pakrac za pobjednike turnira.

O pobjedniku turnira, najboljem fair play potezu, najboljem transparent i navijačkoj skupini odlučio je žiri u sastavu: Nikolina Zanetti iz škole, i u ime Grada Pakraca i pakračke policije Vladimir Gazić i Denis Čelec. 

Back to top button