Vijesti

Večeras je Darfest

Darfest – festival zabavne glazbe, novih zvijezda i novih hitova priređuje se večeras u dvorani Gradskog kina Pučkog otvorenog učilišta. O pokazanom zanimanju za sudjelovanjem u ovogodišnjem Darfestu svjedoči broj izvođača koji su sa svojim pjesmama konkurirali na festival, istaknuo je to gostujući u emisiji o turizmu Radiodar a u razgovoru s voditeljicom Lidijom Premec direktor festivala i ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Nedjeljko Pajtak:
Pajtak

Na festivalu 22 –ije nove zvijezde s novim pjesmama pronalaze put do publike, gradeći ime i prepoznatljiv status na glazbenoj sceni, a uz sve to natječu se i za  vrijedne nagrade kao i za Grad Prix Darfesta 2022. Zvijezda večeri, član žirija i izvođač polusatnog glazbenog programa…
Pajtak

Osim Jacquesa Houdeka u žiriju ovogodišnjeg Darfesta su:
Pajtak

Publika putem Interneta glasala je nekoliko proteklih dana do jučer u podne. i O ovogodišnjem Darfestu treba znati i ovo:
Pajtak

Darfest u Dvorani Gradskog kina Pučkog otvorenog učilišta počinje večeras u 20 sati. Najmanje tri sata a kako organizatori obećavaju vrhunske zabave priređuju se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija, Grada Daruvara, županijske Turističke zajednice i Turističke zajednice Daruvar – Papuk  uz podršku brojnih drugih sponzora.

Back to top button