Vijesti

Dan žena – mali znak pažnje

U povodu Međunarodnog praznika žena prošli smo gradom, porazgovarali s našim sugrađankama te čestitkama i lijepim željama unijeli prazničnu notu današnjem danu. Kako su potvrdile sugovornice iz naše mini ankete snimljene na ulicama grada, Međunarodni dan žena njima, odnosno nama znači, a što, poslušajte…
anketa

U povodu Međunarodnog dana žena s malim znakom pažnje i lijepim željama počastili su nas gospodin Branko Kovačić bivši vijećnik Gradskog vijeća u nekoliko mandata s ružom za svaku od nas. Gospodin Ivan Špićak s prekrasnom čokoladom s porukom iz Biblije. Gradski vijećnik Tomislav Karaula, u svoje osobno i u ime Mladeži HDZ-a zaželio je da budemo hrabre i uporne i vjerujemo u svoje snove i ostvarimo ciljeve. Kolega Matija Kulhavi i redakcija Lipičkog Compasa uputili su čestitke kolegicama a naš radijski kolega Dalibor Sabo za Dan žena svakoj kolegici darovao je čokoladu.

Kao i svake godine Caffe Bar Kino je sve posjetiteljice častio kavom.

Tradicionalno daruvarski SDP u gradu je organizirao akciju podjele karanfila u povodu Dana žena. Karanfile u redakciju donio je predsjednik daruvarskog SDP-a Igor Jareš uz čestitku s porukom za Dan žena:
Jareš

U povodu današnjeg praznika žena iz Daruvara, grada s rukovoditeljicama u brojčanoj prednosti pred muškim kolegama, grada ravnateljica obrazovnih ustanova, grada radnica, poduzetnica, umjetnica, spisateljica, obrtnica, jednostavno žena izražajne osobnosti, čestitku upućuje gradonačelnik Damir Lneniček:
Lneniček

Back to top button