Vijesti

Darivanje radnica Konzuma i o kretanju cijena

Jučer smo zabilježili radne a svečane trenutke u Konzumu u centru grada. Žene i u ovom maloprodajnom trgovačkom lancu čine jezgru radnog kolektiva i većinu poslova svakodnevno iznose na svojim ne baš jakim a zato osnaženim plećima. Međunarodni praznik žena je jedan od onih dana u godini kada muškarci svojim malim znakom pažnje u vidu poklona pokazuju kako cijene sve što one rade. Jučer smo u nazočili trenutku darivanja radnica Konzuma. Ružu i poklon bajaderu, radnicama je uručio Mario Miroslavić područni voditelj Konzuma:
Miroslavić

…što je s kupcima?!
Miroslavić

Kada već iznosimo priču iz dućana, ne možemo a da ne spomenemo cijene. Uz napomenu kako je ovaj maloprodajni trgovački lanac dostupan na listi kretanja cijena provjeravamo i da li je napokon val poskupljenja nakon faze kulminacije sada u stagnaciji i slabljenju:
Miroslavić

U ekspanziji loših vijesti za održavanje trenda iako bez argumenata u ovom mjesecu najavljen je val poskupljenja. Da li su se poskupljenja s kojim su izašli veliki strani dobavljači pred male osiromašene kupce, zapravo odrazili na cijene proizvoda u Konzumu?!
Miroslavić

Back to top button