Vijesti

Zelena čistka i Green party

Centar za mlada Pakrac „ Libero“, Savjet mladih Pakrac, Grad Pakrac i Turistička zajednica Grada Pakraca organiziraju „zelenu čistku“ i „Green party“.

„Zelena čistka“ će se održati sutra, 9. rujna, s početkom u 16 sati, a početna lokacija i mjesto sastajanja je kod Vatrogasnog doma u Pakracu. Cilj je čišćenje parka Venecije i okolne obale Pakre.

Organizatori pozivaju sve građane dobre volje da se priključe akciji čišćenja grada uz adekvatnu odjeću i obuću, a potrebna oprema za čišćenje bit će osigurana. Prilikom „Zelene čistke“ možete osvojiti vrijednu nagradu jer oganizatori biraju najbolju fotografiju.

„Fotografirajte se u realnom vremenu dok radite vani (s nama, u polju, u vrtu, na građevini, konobariš na tereasi…). Fotografiju trebate objaviti u petak 9.9. od 16 do 19 sati na Facebooku Savjet mladih Grada Pakraca, a u 20 sati je izbor najbolje fotografije za koju će autor/ica osvojiti 500 kn.

U finalu „Zelene čistke“ očekuje vas „GREEN PARTY“! Party će biti održan na livadi pored “VAU parka” gdje vas očekuje šank s raznom ponudom pića za okrijepu, a za glazbu i dobru atmosferu do dugo u noć pobrinut će se DJ Zillax. Ulaz na party je besplatan.

Grad Pakrac

Back to top button