Vijesti

Zaželi dostojanstven život u Daruvaru

U Društveno kulturnom centru Daruvar organizirana je početna konferencija projekta Zaželi dostojanstven život u Daruvaru. Vrijednost projekta je nešto malo manja od milijun i pol kuna. Posao u ovom projektu osiguran je za 30 žena. Dobrobiti projektne realizacije osjetit će već 220 korisnika na području Grada Daruvara, a svaki dan javljaju se i novi korisnici, istaknula je to na početnoj konferenciji projekta Zaželi dostojanstven život u Daruvaru, voditeljica projekta Ivana Kovačević:
Kovačević

Upravo broj korisnika potvrđuje zanimanje za uključenost u ovaj projekt:
Kovačević

Gospođe koje rade sretne su jer je za projekt Zaželi počela treća provedbena faza. O vrijednosti i trajanju projekta u fazi III?!
Kovačević

U ime Grada Daruvara zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi o unapređenju kvalitete života realizacijom projekta Zaželi dostojanstven život u Daruvaru:
Cegledi

Partneri na provedbi projekta su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Bjelovar i Centar za socijalnu skrb Daruvar. U ime Centra za socijalnu skrb Daruvar, ravnatelj Zvonko Kovačić, samo je ukazao na financijske uštede, institucionalno rasterećenje i društvenu komponentnu koja se jača provedbom projekata poput ovog, Zaželi dostojanstven život u Daruvaru:
Kovačić

Projekt je sufinanciran s 85 posto iznosa iz Europskog socijalnog fonda i 15 posto iz Proračuna Republike Hrvatske.

Back to top button