Vijesti

Učim, radim, pomažem 3

Projekt iz programa zapošljavanja žena provodi Udruga osoba s invaliditetom Daruvar u partnerstvu s Općinom Dežanovac, Zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Bjelovar i Centrom za socijalnu skrb Daruvar. Tema početne konferencije u Društveno kulturnom centru Daruvar bili su ciljevi i planirani rezultati koji se trebaju realizirati provedbom ovog projekta. U projektu Učim, radim, pomažem 3 osiguran je posao za 30 žena koje su i ljudska, radna i operativna dnevna podrška za najmanje 180 korisnika na području Grada Daruvara i Općine Dežanovac. O ovom projektu informacijsku podršku pruža voditeljica Gordana Vorel:
Vorel

Vrijednost projekta je milijun i 467 tisuća 640 kuna, u ovoj sada fazi provodi se osam mjeseci od kojih šest s korisnicima na terenu:
Vorel

Voditeljica projekta Gordana Vorel na početnoj konferenciji dokumentirala je fotografijama preobrazbu u kući jednog korisnika na inicijativu zaposlene žene u projektu Učim, radim, pomažem:
Vorel

Od velike važnosti za kvalitetu života u ruralnom prostoru je realizacija projekata poput ovog potvrdila je pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Dežanovac Ljubica Ilinović:
Ilinović

Projekt provodi Udruga osoba s invaliditetom Daruvar u partnerstvu s Općinom Dežanovac, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Bjelovar i Centrom za socijalnu skrb Daruvar. Projekt je financiran bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali s 85 posto iznosa i s 15 posto iz programa zapošljavanja žena Zaželi Proračuna Republike Hrvatske.

Back to top button