Vijesti

Vratio se bivši član ET-ja, sa suprugom Jelenom objavio novi singl

DARKO JURANOVIĆ D’Knock, nekadašnji član prve postave popularne grupe ET te glazbeni producent koji je surađivao s renomiranim imenima hrvatske i inozemne glazbene scene, i njegova supruga Jelena Juranović Jay vraćaju se na glazbenu scenu nakon duge pauze sa singlom D’Knock & Jay – Samo ti.

“Kad je Darko složio info, odmah sam se zaljubila u tu harmoniju sjetivši se zlatnog doba R&B-ja i soula. Lako sam dobila inspiraciju za prve stihove i melodiju, na što se Darko nadovezao i… Kreacija je krenula sama od sebe”, izjavila je Jelena.

“Veselimo se povratku i već smo izgorili od želje da s ljudima podijelimo našu glazbenu priču. Novi singl Samo ti stilski se nadovezuje na naša prva dva singla Jedan dan i Ljubav najbolje zna koji su polučili za nas neočekivani uspjeh, dobru prihvaćenost od strane publike, kritike i medija. Volimo kombinaciju retro zvuka zapakiranog u moderno ruho. Općenito smo ljubitelji R&B-ja, soula i hip-hopa i stvaramo neki naš prepoznatljiv stil”, nadovezao se Darko.

Režiju i montažu videospota, kao i virtualnu produkciju potpisuje DJ Fresh Jay, koji je spojio virtualne 3D klupske scene s prelijepim kadrovima iz njihovog privatnog života i s raznih putovanja.

Potpisuju glazbu i tekst

Glazbu i tekst na novom singlu potpisuju D’Knock & Jay, produkciju D’Knock, a na aranžmanu je, zajedno s njim, surađivao i Zvonimir Dusper Dus, dok je za mastering zadužen Dragutin Smokrović. Uz originalnu verziju pjesme, u pripremi je i bonus izdanje s nekoliko remixeva, od kojih je za dvije verzije zaslužan DJ i glazbeni producent Denis Goldin, a jednu potpisuju D’Knock i Dus.

Darko je zadnjih godina bio vrlo aktivan u poslovnom svijetu kao direktor brandinga za jednu njemačku kompaniju, a i dalje surađuje s nizom inozemnih klijenata, dok je Jelena, osim što surađuje s Darkom na svim projektima, na glazbenoj sceni prisutna dugi niz godina kao bivši prateći vokal brojnih renomiranih hrvatskih i regionalnih glazbenih zvijezda. Danas se bavi studijskim radom, posuđivanjem glasa u reklamama i crtićima te videoprodukcijom.

Pjesma je dostupna na svim digitalnim servisima, u izdanju njihove produkcijske kuće i labela D’Knock Production te uz distribuciju i publishing kompanije IDM Music.

Back to top button