Vijesti

Instagram uvodi novi način ‘shareanja’: Objave koje vam se sviđaju, uskoro ćete moći podijeliti na feed

Instagram će uskoro uvesti novi način dijeljenja sadržaja. Objave koje vam se sviđaju moći ćete podijeliti na feedu, a ne samo u storijima kako je to do sada bio slučaj.

Instagram će uskoro uvesti mogućnost dijeljena obajva drugih korisnika, i to direktno na feed, potvrdila je ta društvena mreža za TechCrunch.

Iako tvrtka u vlasništvu Mete još nije javno objavila da uvodi značajku reposta, odabranim korisnicima ovih će dana postati dostupna kako bi je mogli testirati. To znači da ju možemo očekivati kroz nekoliko tjedana ili mjeseci na našim uređajima.

– Istražujemo mogućnost dijeljenja objava na feedu, slično kao što ih možete dijeliti na storijima, kako bi ljudi mogli podijeliti ono što im se dopada, a originalni kreatori dobili bi zasluge za svoj rad, rekao je glasnogovornik Mete za TechCrunch.

Novu značajku prvi je uočio konzultant za društvene mreže Matt Navarra, piše TechCrunch, koji je objavio snimku zaslona gdje se vidi kartica – reposts. Prema snimci zaslona, ​​kartica repost pojavit će se na korisničkim profilima uz kartice objava, reelsa i označenih fotografija.

srednja.hr

Back to top button