Vijesti

Večeras u Daruvaru projekcija dokumentarca Bogdanovci između zvijezda

Večerašnjom projekcijom dokumentarca Bogdanovci između zvijezda započinje obilježavanje Dana branitelja Daruvara. Dokumentarac potpisuju, zadnji zapovjednik Bogdanovaca, autor filma i scenarista Vinko Žanić, i redatelj i producent Stipe Majić, branitelj Vukovara. O filmu od ideje do realizacije, redatelj filma Stipe Majić za program Radio Daruvara u razgovoru s našim Daliborom Sabom apostrofirao je hrabrost ljudi u Bogdanovcima u Domovinskom ratu prošavši u jednom sažetku kroz sadržaj filma:
Majić

Općina Bogdanovci veličine je npr. Sirača i tako mali prostor zahvaljujući srčanosti stanovnika odlijevao je velikim napadima od kojih je u filmu obrađeno njih pet:
Majić

Film Bogdanovci između zvijezda prikazuje se u dvorani Gradskog kina Pučkog otvorenog učilišta s početkom u 19 sati. Redatelj filma Stipe Majić ovom prilikom poziva:
Majić

Ovu emotivnu priču jednostavno a kako kažu oni koji su je zapisali na filmu treba pogledati. Večeras u Kino dvorani u Daruvaru prikazuje se dokumentarac Bogdanovci između zvijezda a na projekciji filma bit će i autor i scenarista Vinko Žanić, i redatelj i producent Stipe Majić

Back to top button