Vijesti

Svjetski studentski Trening kamp u Daruvarskim toplicama

Oko 40 studenata i njihovih voditelja iz raznih dijelova svijeta ovoga tjedna je na univerzalnom trening kampu u Daruvarskim toplicama. Riječ je o pilot projektu koji provodi zagrebačka udruga Fokus. Udruga je jednako interesantna kao i programi koje provode. Imaju 30 zaposlenih a nisu na proračunima jedinica lokalnih samouprava, financiraju se iz donacija ljudi iz cijelog svijeta. Programe grade na kršćanskim vrijednostima, i kako nam je rekao predsjednik Udruge Fokus Domagoj Malović, duboko vjeruju u preobrazbu društva u Hrvatskoj. Iz spektra raznolikih programa koje organiziraju, jedan se upravo provodi ovdje u Daruvarskim toplicama koje su kao mjesto realizacije trening kampa izabrane zbog niza komparativnih prednosti. O aktualnom ultimativnom trening kampu u organizaciji udruge Fokus riječ je predsjednika Domagoja Malovića:
Malović

Kako pojašnjava Domagoj Malović taj princip rada u udruzi smatraju vrlo dobrim za programske ciljeve čijoj realizaciji teže organizacijom različitih aktivnosti, tako da su se ove godine…
Malović

Što se pokazalo dobrom procjenom:
Malović

A kroz tjedan, sudionici kampa bave se različitim sportskim aktivnostima:
Malović

S malom pauzom za spavanje:
Malović

…Koji se ove godine provodi u Daruvarskim toplicama, a do sutra ćemo znati i koja je pobjednička ekipa i s kojim principima stigla do sportskog vrha u Daruvaru!

Fotografije ustupio Domagoj Malović

Back to top button