Vijesti

Još jedna zgrada u gradu

Nogostup u Šenoinoj i zgrada na lokaciji Šetalište Ivana Meštrovića dvije su potpuno odvojene tematske cjeline. Nogostup zasada ostaje nepoznanica u javnom informacijskom prostoru jer čekamo odgovore na pitanja upućena telefonski ŽUC-u prije nekoliko dana. To je prva graditeljska godinama nedovršena tema.

Druga tematska cjelina, zgrada koja se gradi na lokaciji Šetalište Ivana Meštrovića 2 na iznimno atraktivnom mjestu, nakon što je zalutala u priču o nogostupu dobila je svoje jasne informacijske konture. Investitor su Ceste d.d. Bjelovar. Kako to da su investitor Ceste? Jednostavno, nekada na tom je mjestu izgrađena zgrada na kojoj su godine ostavile traga. U svjetlu novog doba vlasnici nisu zanemarili pripadajući objekt. Ceste d.d. odlučile su se na mjestu stare napraviti novu zgradu, i u fazi visoke dovršenosti građevinskih radova razmišljaju o namjeni, Poslušajmo direktora Cesta Bjelovar, gospodina Željka Jozića:
Jozić

Na ukupno oko 350 kvadrata je izgrađeno šest stanova, površine?!
Jozić

Što se tiče odluke o ulasku u ovu investiciju?!
Jozić

I zemljište i stara zgrada nisu ostavljene zubu vremena a i ovaj objekt uz rijeku Toplicu pokraj Julijevog parka nadomak Lječilišnog hotela i TVP-a, unijet će dodatnu svježinu u grad koji se naočigled mijenja.

Back to top button