Vijesti

Sjednica Vijeća u Končanici uoči Dana općine

Sinoć je u prostoru DVD-a Končanica održana sjednica Općinskog vijeća Općine Končanica. Na sinoćnjoj sjednici vijećnici su donijeli Odluku o imenovanju ravnateljice Češkog dječjeg vrtića u Končanici. Kako saznajemo od pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Končanica Dalibora Tomašeka:
Tomašek

Što se tiče koeficijenata za obračun plaće službenika i namještenika zaposlenih u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Končanica, radi se o usklađenju sa Zakonom o plaćama u državnim i javnim službama…
Tomašek

Kada je riječ o Proračunu i pratećim programa na što se odnosio dio Odluka, najvažniji financijski dokument općine i u 2023. godini planiran je realno, o čemu govori u prilog indeks izvršenja od 99 posto. Vijećnici u Končanici na sinoćnjoj sjednici usvojili su Izvješće o izvršenju prošlogodišnjeg Proračuna općine:
Tomašek

Nakon provedene procedure vijećnici su jednoglasno usvojili prijedloge za dodjelu ovogodišnjih Javnih priznanja Općine Končanica:
Tomašek

Priznanja će dobitnicima biti uručena na svečanoj sjednici Općinskog vijeća u Povodu Dana općine Končanica u četvrtak 23. svibnja. U petak 24. svibnja održat će se Festival čeških dječjih pjesama a u subotu 25. svibnja u Končanici se priređuju Dani češke kulture i gastronomije!

Back to top button