Vijesti

Promocija projekta Šesti elementi – novinari na studijskom putovanju u Daruvaru

Njih je oko dvadesetak a elemenata šest. Oni su novinari iz Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije i iz redakcija iz Hrvatske a u Daruvaru imaju zgodan novinarski zadatak, isprobati gastro specijalitete, protočni autohtoni program uz obilazak top odredišta destinacije. Šesti elementi naziv je projekta Turističke zajednice Daruvar-Papuk, Gastronauta i daruvarskih ugostiteljskih objekata. Slučajan susret, uočavanje grupe gostiju u obilasku grada, označio je realizaciju još jednog zadataka, koji si sami zadate. Bez dodatnih informacija širimo saznanja preko pitanja. U grupi prepoznajemo direktoricu Turističke zajednice Daruvar-Papuk, Ivanu Plažanin Vuković koja pruža informacije o studijskom putovanju novinara s odredištem u Daruvaru:
Plažanin Vuković

Saznanja o projektu Šesti elementi novinari su proširili jučerašnjim obilaskom Daruvarskih toplica, restorana Taverna, Kavane Queen, Pivovare Daruvar, Pčelarstva Daruvar, Fast Food-a Black & White, Podruma Vinarije Daruvar u Dvorcu, restorana Srce, restorana Terasa, a danas je u programu obilaska Zdravljak Orijent i Little Italy Pub. Među novinarima na studijskom putovanju prepoznajemo kolegu iz Virovitice Gorana Gazdeka koji prenosi dojmove još jednog obilaska Daruvara:
Gazdek

Doživljaj gastro destinacije izvrsnosti novinar Glasa Slavonije Slobodan Kadić pretočit će u tekst o putovanjima u svojoj kolumni srijedom:
Kadić

Dojmove o Daruvaru vizualizirat će u priči na Makedonskoj Radio Televiziji novinar Oliver Branković:
Branković

I pravi majstori gastronomije crpe ovdašnja iskustva koja se odnose na spoj zdravlja i hrane, a koji se kako Oliver Branković kaže treba dobro plasirati:
Branković

Kolegu iz Makedonije pitamo da li zna za vrlo uspješne sunarodnjake u različitim djelatnostima koji su izabrali Daruvar za životno ishodište. Izdvojili smo više puta izabranog za najdoktora Bojana Ignatovskog, o kojem a kako Oliver Branković potvrđuje…
Branković

Studijsku putovanje novinara u okvir projekta Šesti elementi završava današnjom dodjelom zahvalnica u Little Italy Pubu.

Back to top button