Vijesti

Projektni tim Centra Rudolf Stener u Islandu

Projektni tim Centra Rudolf Steiner je četiri dana u Islandu. U sklopu kojeg programa je organiziran posjet Reykjaviku pojasnila je ravnateljica Centra Rudolf Steiner Silvija Kancijan
Kancijan

…i s nadom kako će u skoroj perspektivi u Centru imati kabinet asistivne tehnologije, a to je
Kancijan

Za vrijeme četverodnevnog posjeta Islandu organizirano je i studijsko putovanje…
Kancijan

Putovanja u Island je kako kaže Silvija Kancijan ravnateljica Centra Rudolf Steiner
Kancijan

Ukratko o projektu Podrška ostvarenju jednakih mogućnosti u obrazovanju za učenike s teškoćama u razvoju ATTEND. Cilj projekta je podržati stvaranje učinkovitih preduvjeta za jednake obrazovne mogućnosti i djece s teškoćama u razvoju, njihovom boljem i uspješnijem uključivanju u društvo. Provedba projekta je započela u travnju prošle godine i traje do travnja 2024. Nositelj projekta je Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNET a provodi ga u partnerstvu i suradnji s relevantnim akademskim institucijama, Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom elektrotehnike i računalstva Sveučilišta u Zagrebu uz pomoć partnera s Islanda, Odjela za obrazovanje i mlade u Reykjaviku.

O mobilnosti u Islandu, sličnostima i razlikama organizacije obrazovnih programa za posebne odgojno-obrazovne ustanove te prilikama i mogućnostima provedbe takvih programa u Centru Rudolf Steiner detaljnije nakon povratka u Daruvar.

fotografije: Luka Mlinarić

Back to top button