Vijesti

Program dobrog života, Zelena javna nabava i bolja prometna povezanost

Na gradskoj tržnici Daruvar svoj program za Drugu izbornu jedinicu predstavili su saborska zastupnica Možemo u 10. sazivu Hrvatskog sabora Jelena Miloš, članica Upravnog odbora Možemo i predsjednica kluba u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Marina Ivandić i Daruvarčanin aktivan u detektiranju komunalne problematike Daruvara Damir Lujanac Hoćemo pravedno.

O programu Možemo Politička platforma Hoćemo pravedno s kojim izlaze pred birače uoči predstojećih parlamentarnih izbora, saborska zastupnica Možemo u 10. sazivu Hrvatskog sabora Jelena Miloš:
Miloš

Vezano uz program dobrog života…
Miloš

U opsežnom programu, važna u kraćem rezimeu javne prezentacije je i Zelena javna nabava, što je to?!
Miloš

U prilog povratku predznaka kultura ispred komunikacije danas, što Možemo Politička platforma Hoćemo pravedno može učiniti da komunikacija otvara drugačiji afirmativan prostor razumijevanja potičući ljude na razmjenu ideja a ne uvreda?!
Miloš

Daruvarčanin Damir Lujanac četvrti je na listi stranki Možemo i Hoćemo pravedno u Drugoj izbornoj jedinici, i kako za Hoćemo pravedno kaže…
Lujanac

Grad Daruvar, nije to bilo tako davno, potpisao je povelju o prijateljstvu s Gradom Zagrebom, zanima nas koje su to prednosti koje postoje u Daruvaru a koje bi se mogle primijeniti posvuda u Hrvatskoj, i što je nedostatak koji možemo riješiti uz pomoć gradova prijatelja?!
Lujanac

Back to top button