Vijesti

Predsjednika uprave Pivovare Daruvar Davora Žmegača primio gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček

Predsjednik uprave Pivovare Daruvar je donedavni predsjednik uprave Petrokemije i gradonačelnik Kutine u dva mandata. Davor Žmegač nakon potpisivanja ugovora Ine, PPD-a, te CERP-a s turskim Yildirimom, napustio je Petrokemiju i nastavio poslovnu karijeru na čelnom mjestu Pivovare Daruvar. Početkom svibnja došao je u Pivovaru Daruvar, kao predsjednik uprave najstarije hrvatske pivovare.
Petrokemijinu upravu Davor Žmegač, preuzeo je 2017., s ulaskom Ine i PPD-a u vlasništvo tog velikog industrijalca, provodeći poslovno restrukturiranje. U Petrokemiju, Davor Žmegač stigao je sa Sveučilišta Libertas, s mjesta dekana Poslovne škole Libertas, a prethodno je bio u dva mandata gradonačelnik Kutine objavio je Poslovni dnevnik a prenosimo u Informativnom programu Radio Daruvara.

Predsjednika uprave Pivovare Daruvar Davora Žmegača jučer je primio gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček, pružajući ovom prilikom informacijsku podršku javnosti kako o ulozi tako i o povezanosti najstarije Pivovare u Hrvatskoj s najljepšim malim gradom u kontinentalnoj Hrvatskoj.
Lneniček

U prilog ovoj temi objavljujemo i Priopćenje iz Pivovare Daruvar. Tekst priopćenja za javnost Pivovare Daruvar otvorite i pročitajte ovdje.

Back to top button