Vijesti

Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja

Okuse hrvatske tradicije definiraju okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja. Riječ je o gastro programu u koji je uključeno više od stotinu ugostiteljskih objekata iz 15 hrvatskih županija a među njima je i 12 ugostiteljskih objekata s područja ove županije. Koji su to ugostiteljski objekti iz ove županije, nosioci standarda Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja, a koji sudjeluju u nacionalnim Danima Okusa hrvatske tradicije, saznajemo od direktora županijske Turističke zajednice Marcela Medaka:
Medak

Daruvarske toplice još danas, sutra i u ponedjeljak nude dva menija s okusima našeg kraja po promotivnim cijenama. Detaljnije o ponudi Okusa Bjelovarsko-bilogorskog kraja u restoranu Terasa Daruvarskih toplica, voditelj restorana Adriano Papoušek:
Papoušek

Kakav interes vlada za ova okuse našeg kraja?
Papoušek

U restoranu Terasa razmatraju mogućnost nakon završetka manifestacije da ova dva menija budu u stalnoj ponudi, a kako ugostiteljski objekti stječu standard Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja, saznajemo od direktora županijske Turističke zajednice Marcela Medaka:
Medak

Čuli ste, probajte, dobar tek!

Back to top button