Vijesti

Novo poglavlje Vodoprivrede Daruvar

Ljudi, strojevi, teren, rad, disciplina, plan i posao iznad svega, to je poredak koji je prolazeći sve vrste kriza postavila uprava Vodoprivrede Daruvar. Plan napretka napokon se nazire na horizontu. Isplaćeni su krediti, dugovi vjerovnicima, predstečaj je prošlost, plaće su redovne, provedena je dokapitalizacija, ima i posla, bit će ga i više s većim projektima, radnici su traženi i cijenjeni a strojevi iako nisu zadnja linija svjetskog napretka, služe radnicima. Godina 2023., za Vodoprivredu Daruvar bila je obrambena,i sada na završetku intenzivnih 11 mjeseci, tvrtka podiže glavu iznad površine dubioza. Imajući sve to u vidu potrebno je podvući crtu i reći, što točno za Vodoprivredu Daruvar u ime većinskog vlasnika tvrtke Aqua Opus može na kraju 2023., reći predsjednik uprave Vladimir Bijelić?
Bijelić

…relativno zadovoljstvo uprave ukazuje na raznorazne probleme, čitaj krize, kroz koje je prošla Vodoprivreda, epidemiološku, građevinsku, ekonomsku, inflatornu…
Bijelić

Znači, a kako rezimira za Vodoprivredu Daruvar u ime većinskog vlasnika tvrtke Aqua Opus Vladimir Bijelić:
Bijelić

Korak po korak, stvaraju se pretpostavke za postizanje ciljeva dokapitalizacijom tvrtke utvrđivanjem pravaca ozbiljnog i održivog poslovanja:
Bijelić

Radnici su traženi i cijenjeni u Vodoprivredi, direktor je Marko Vukoja, mlad ozbiljan, odgovoran čovjek, koji iz dana u dan ostaje u firmi koliko treba kako administrativni poslovi ne bi bili u zaostatku za praktičnim, realiziranim na terenu. Strojevi su iz nekih drugih vremena, i nije jeftino njihovo održavanje, mada kažu kako su najskuplji strojevi oni koji ne rade.

Predsjednik Nadzornog odbora i predstavnik Bjelovarsko-bilogorske županije u vlasničkoj strukturi firme je Drago Hodak koji se operativno, postavljanjem planova i inzistiranjem na realizaciji nadopunjuje s predstavnicima većinskog vlasnika a o svojoj ulozi u projektu Vodoprivrede, poslovno zdrave tvrtke u Daruvaru kaže:
Hodak

Izvršena je dokapitalizacija…
Hodak

Ekipa je spremna na izazove i u 2024.
Hodak

Osim što ova činjenica dovoljno govori sama za sebe, ima još jedan bitan detalj…
Hodak

Vodoprivreda Daruvar ima potrebu za novim radnicima u prvom redu u proizvodnji. Aktualno stanje na tržištu rada nije ohrabrujuće ne samo u lokalnoj zajednici nego i šire tako da je a kako naglašava Drago Hodak vrlo teško ugovarati poslove ako se ne može osigurati potpora radnika:
Hodak

U tijeku je provedba zahtjevnog projekta koji prosječan građanin prepoznaje kao uređenje šetnice. Pojednostavljenje naziva neprilično je za one koji svaki dan na terenu pod raznoraznim vremenskim utjecajima provode složene radne procese. O projektu u provedbi riječ je voditelja diplomiranog inženjera Vlatka Čarapovića. Prvo, riječ je o regulaciji vodotoka Toplice s izgradnjom nasipa, naglašava Vlatko Čarapović:
Čarapović

Plan je projekt završiti u proljeće sljedeće godine a što će građani i gosti Daruvara dobiti realizacijom ovog projekta?!
Čarapović

O projektu koji financiraju Hrvatske vode i brojčani pokazatelji:
Čarapović

Back to top button