Vijesti

Najčitatelji i najnaslovi u daruvarskoj knjižnici 2023.

Vrijeme je za čitatelje, knjige, naslove koji su ostavili trag u daruvarskoj Pučkoj knjižnici i čitaonici u 2023.godini. Inače prošla godina je za knjižnicu i čitaonicu u Daruvaru bila iznimno uspješna, ističe to ravnateljica Romana Horvat, potkrjepljujući argumentima ovu tvrdnju…
Horvat

Te tri pravne osobe, članovi daruvarske knjižnice su Dom za starije i nemoćne Ljudevite pl. Janković, i oba vrtića:
Horvat

Uvidom u člansku strukturu, saznajemo kako su čitateljice dvostruko brojnije od čitatelja:
Horvat

Kada smo se već dotaknuli članica i članova evo informacije i tko su najčitatelji u 2023. Na Dječjem odjelu najčitatelji su:
Horvat

Najčitatelji na Odjelu za odrasle su:
Horvat

Daruvarska Pučka knjižnica i čitaonica domaćin je susreta Najčitatelja u županiji ove godine u travnju uoči Noći knjige. Još jedna zanimljivost za izbor najčitatelja u Daruvaru. U izboru ovoga puta nisu presudili brojevi pročitanih knjiga nego doživljaj knjige u analizi sadržaja i povratnoj komunikaciji s knjižničarkama:
Horvat

Koji su domaći autori i naslovi knjiga najposuđivaniji u prošloj godini u daruvarskoj knjižnici?
Horvat

Što se tiče knjiga inozemnih autora?!
Horvat

Ako još niste pridružite se ovom velikom čitateljskom društvu u Daruvaru jer knjiga nije samo najbolji prijatelj nego mogućnost spoznaje stila života u svim dijelovima svijeta, različitih karaktera, spektra situacija, događaja, ljudi, iskustava, jer čovjek je uvijek u deficitu s pročitanim knjigama.

Back to top button