Vijesti

Na natjecanju u Češkoj zapamćeno vozilo inspirirano Daruvarom

Prošli tjedan informirali smo o Međunarodnom natjecanju ROBO 2023. održanom u Plzeňu u Češkoj Republici, a sada objavljujemo rezultate. Među 16 timova iz Češke, Slovačke, Njemačke, Kine i Hrvatske, Republiku Hrvatsku predstavljala tri tima iz Tehničke škole Daruvar. Učenici Jan Znamenaček i Antonio Šantak u ukupnom poretku su vice prvaci. Mentor drugoplasiranih je diplomirani inženjer Tomislav Kral. Natjecateljski uigran dvojac Tehničke škole Daruvar Jan Znamenaček i Antonio Šantak vođeni mentorom Tomislavom Kralom napravili su vozili inspirirano Daruvarom koje će ukratko opisati mentor Tomislav Kral:
Kral

Jan i Antonio, dečki iz Tehničke škole Daruvar osim drugog mjesta u ukupnom pretku, izdvojili su se u nekoliko natjecateljskih disciplina:
Kral

Mentor Tomislav Kral zadovoljanje i organizacijom i plasmanom naših učenika na natjecanju ROBO 23 u Češkoj:
Kral

Treći u ukupnom poretku su učenici Tehničke škole Daruvar Luka Vuk i Kristijan Bahnjik. Mentor je diplomirani inženjer Krunoslav Kulhavi. U poretku po disciplinama pobjednici u prezentaciji na engleskom jeziku su Jan Znamenaček i Antonio Šantak,a treći su Jan Ulovec i Marin Pontoni. Mentor trećeplasiranog tima je inženjer Alen Klubička. U disciplini najbolji dizajn drugi su Jan Znamenaček i Antonio Šantaka a treći Luka Vuk i Kristijan Bahnjik.

Back to top button