Vijesti

Međugeneracijski susreti u Centru Rudolf Steiner

U povodu Europskog dana međugeneracijske solidarnosti, domaćin susretima svih daruvarskih generacija, danas je bio Centar Rudlof Steiner. Ples, tjelovježba, radionice, zborsko pjevanje, predstava, igre, poligon za vrtićance dio u otvorenom a dio programa u zatvorenom prostoru povezali su vrtićance, osnovce, srednjoškolce, studente, radnike, umirovljenike, ovog grada u generaciju za sva vremena. Zapravo, često u Daruvaru u različitim zajedničkim nastupima gradske programe obogaćuju svi oni koji su bili na susretima u Centru Rudolf Steiner. U ime domaćina susreta, Centra za odgoj i obrazovanje Rudolf Steiner, ravnateljica Silvija Kancijan, apostrofira važnost programa poput ovog pozicioniranog u godišnjem kalendaru događanja u Daruvaru:
Kancijan

Susrete su prezentacijom programa i sudjelovanjem u različitim radionicama obogatili uz korisnike i djelatnike Centra Rudolf Steiner i gosti: djeca i odgajatelji oba daruvarska Dječja vrtića, osnovci i nastavnici češke Osnovne škole Jan Amos Komenski i Osnovne škole Vladimira Nazora, srednjoškolci i profesori sve tri daruvarske srednje škole Gimnazije, Ekonomske i turističke i Tehničke škole Daruvar, osnovci i srednjoškolci s profesorima Glazbene škole Brune Bjelinskog, umirovljenici Matice umirovljenika Daruvar, korisnici i zaposlenici Doma za starije i nemoćne Ljudevite pl. Janković, članovi Udruge mladih Nada, Daruvarske mažoretkinje Da Me i mažoretkinje Udruge Impress. Povezati sve sudionike međugeneracijskih susreta za domaćine je bio izazov:
Kancijan

…i jeste na zadovoljstvo i gostiju i domaćina, potvrdili su nam to i najstariji i najmlađi sudionici i u ime organizatora Centra Rudolf Steiner, nakon završetka susreta, ravnateljica Silvija Kancijan:
Kancijan

Back to top button