Vijesti

Matija Cvek & The Funkensteins donose novi spot za pjesmu „Ne moram ni ja“

Ovo je godina koja je obilježila karijeru Matije Cveka, vinula ga u visine te ga postavila kao jednog od najtraženijih mladih pop pjevača.

Iza njega su dva osvojena Porina, a pjesma „Trebaš li me“ koju je otpjevao s kolegicom Eni Jurišić i nakon 10 mjeseci radijskog emitiranja još uvijek vlada svim top listama.

Iza Matije Cveka je i vrlo radna ljetna koncertna turneja na kojoj je sa svojim bendom obišao sve veće i manje gradove u Hrvatskoj.

Odradio je preko 50 koncerata, a pjesmom „Ne moram ni ja“ koju upravo predstavlja, najavljuje rad na drugom albumu čiji se izlazak očekuje na proljeće iduće godine.

Za novu pjesmu je snimljen i video spot u režiji Luke Sepčića, jednog od najtraženijih redatelja glazbenih spotova. Luka je kroz video spot uspio dočarati fantastičnu atmosferu koju Matija i njegov bend stvaraju na svim koncertima.

„S pjesmom ‘Ne moram ni ja’ ulazimo u novu fazu kreative u kojoj i moj prateći bend igra veliku ulogu. Nadzirani i vođeni dvojicom genijalnih glazbenika i producenata, Ivanom Pešutom i Srđanom Sekulovićem Skansijem, tražimo nova lucidna aranžmanska rješenja, a istovremeno pokušavamo zadržati naš ‘live’ pristup muziciranju koji nas je obilježio i uvelike zbližio s publikom. Veselim se snimanju novog albuma i svim pjesmama koje će uskoro zaživjeti. Hvala Ivanu Vukušiću na gostovanju u video spotu.“ – rekao je Matija Cvek

„Volim kad mi daju slobodu u svojoj kreativnosti i kad imam vrhunski team koji ovakve stvari uspije izvesti i bez kojeg ništa nebi bilo moguće, na ćemo sam zahvalan jer je nekad teško pratiti sve moje ideje.“ – rekao je Luka Sepčić

Pjesmu „Ne moram ni ja“ koju Matija sa svojim bendom već izvodi na svojim live nastupima, zagrebačka publika imat će priliku pjevati s njim na velikom koncertu u Domu sportova koji će se održati 2.12.

Back to top button