Vijesti

Ludi je dan – maturanti sretno i pametno dalje

Oko 280 maturanata danas su školske klupe nakon prvog sata zamijenili sportsko-glazbenom proslavom na poligonu iza srednjih škola. Uz zvuk zviždaljki, puno pjene i poneku suzu, maturanti su iza sebe ostavili uređene škole, tradicionalno tematski, Gimnaziju u stilu Havaja i opustili se danas prije novog vala testova, polaganja ispita iz mature. Kuda dalje, pitanje je za tri maturantice koje uz želju da ostanu anonimne, iznose planove za dane pred njima:
maturantice

O kratkoročnim i dugoročnim planovima maturant Arian Budimlija:
Budimlija

O sportsko-glazbenoj proslavi evo što kaže razrednica 4. b profesorica matematike Gimnazije Daruvar Tanja Prhal:
Prhal

U igri povlačenja konopca jednoj ekipi, za koju će se ispostaviti kako će to biti i pobjednička ekipa, pritrčala je ravnateljica Ekonomske i turističke škole Daruvar Dinka Kavalir. Povuci potegni i pobjeda je završila s ravnateljicom na tlu. Dinka Kavalir brzo se ustala kako bi predstavljajući ekipu i objavila kada je već prilika…
Kavalir

Što se tiče govora za maturante?!
Kavalir

U Ludom danu dragi maturanti pametno dalje.

Za vrijeme današnje maturalne proslave učenici drugih razreda srednjih škola organizirani su na način da je nastava za učenike Tehničke škole bila na lokaciji u Zrinskog 19 a tri razreda su na izletu u Vukovaru. Učenici Ekonomske i turističke škole pješačili su do Vranjevine a učenici od prvog do trećeg razreda Gimnazije Daruvar su ovaj radni dan odradili u školskim klupama prošle subote.

Back to top button