Vijesti

Javni pozivi za poticanje poduzetništva i stambenog zbrinjavanja mladih obitelji

Grad Daruvar raspisao je javne pozive za poticanje poduzetništva i obrta i za dodjelu bespovratnih sredstava mladim obiteljima prilikom rješavanja stambenog pitanja.

Uvid u javne pozive za ovu godinu pruža pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Danica Cetin:
Cetin

Na mrežnim stranicama Grada Daruvara zainteresirani se mogu detaljno informirati o namjeni ako i tko se može prijaviti na ovaj javni poziv. Što se tiče dinamike isplate poticaja ove godine i koji se poticaji po ovom javnom pozivu mogu ostvariti?!
Cetin

Iako vremena za prijavu u prvom krugu, a kako smo čuli ima dovoljno, zanimalo nas je da li su korisnici već pokazali interes za prijaviti se?!
Cetin

Grad Daruvar raspisao je javni poziv i za dodjelu bespovratnih sredstava kao pomoć mladim obiteljima za rješavanje stambenog pitanja.
Cetin

Umjesto dosadašnje sanacije i rekonstrukcije uvedeni su obnovljivi izvori energije, a što se tiče financijske dimenzije po svakoj od ove četiri mjere za rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji:
Cetin

O postupku prijave po ovom javnom pozivu:
Cetin

Detaljan uvid u program poticanja stambenog zbrinjavanja mladih obitelji zainteresirani mogu dobiti na oglasnoj ploči, mrežnim stranicama Grada Daruvara i u Upravnom odjelu za gospodarstvo daruvarske Gradske uprave.

Back to top button