Vijesti

Javni pozivi i financijske potpore za mlade

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Javni poziv za dodjelu nagrada za fotografiju i videozapis Hrvatska očima mladih u ovoj godini. Javni poziv otvoren je za sve redovne učenike i redovne studente u RH koji su fotografijom ili video zapisom dokumentirali događanje ili mjesto u svom neposrednom okruženju s glavnom temom međunarodnog dana mladih te ciljevima i principima Europske godine vještina iz perspektive mladih. Nagrada se dodjeljuje u dvije kategorije, za fotografiju i za videozapis. Prva nagrada u obje kategorije je po 500 eura, druga po 200 a treća po 100 eura. Rok za dostavu prijava na Javni poziv produžen je do 12. listopada.

Ima još aktualnih javnih poziva za mlade od lokalne do nacionalne razine. Koji su to javni pozivi pružit će uvid ravnateljica Razvojne agencije Daruvar Nicol Polenus:
Polenus

Prihvatljivi prijavitelji na ovaj javni poziv su…
Polenus

Ovo je pilot projekt Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade:
Polenus

Otvorenih poziva na koje se mogu prijaviti mladi ima još. Financiraju se projekti mladih iz dijela prihoda igara na sreću. Kako ovaj javni poziv informacijski približava ciljnoj populaciji ravnateljica Razvojne agencije Daruvar Nicol Polenus:
Polenus

Back to top button