Vijesti

Daruvar ima oralnog kirurga i implantologa doktora dentalne medicine Igora Jareša

Doktor dentalne medicine Igor Jareš od petka 22.rujna je oralni kirurg i implantolog, jedini u Daruvaru među rijetkim u županiji. Doktor Igor Jareš uspješno je završio i trogodišnji studij iz oralne kirurgije i implantologije u austrijskom, Kremsu, jednom malom gradu u blizini Beča. Specijalizacija doktora Jareša je osim osobne satisfakcije, dobitak za društvo jer riječ je o grani dentalne medicine koja uz nekoliko posjeta stomatologu rezultira širokim i blistavim osmjehom. Prošli tjedan za Igora je bio velika završnica i još jedan napredak u profesionalnoj karijeri, a prije nego oralni kirurg i implantolog iz Daruvara posloži poslovne planove osvrnut ćemo se na studij u Austriji. Poslušajmo doktora Igora Jareša:
Jareš

Nakon završetka ovog specijalističkog studija i stjecanja zvanja oralnog kirurga i implantologa doktor Jareš razrađuje poslovni plan i organizaciju rada u ordinaciji u smjeru širenja djelatnosti:
Jareš

U planiranju, a što pokazuje i ostvarenje postavljenih ciljeva, doktor Jareš je samozatajan i sustavan, jer kako kaže…
Jareš

35 godina mu je tek, mlad i uspješan, predstavnik generacija koja dolazi, zapravo je došla i sada već na svoj način u svom poslu dizajnira svijet:
Jareš

Suvremeni način obrazovanja i specijalizacija mijenjaju se u skladu s tehničko –tehnološkim razvojem svijeta i pokazuju gdje smo mi zapravo u svemu tome:
Jareš

Jer kako naglašava doktor Igor Jareš kirurgija je vještina koja se uči korak po korak:
Jareš

Osim što je stekao titulu, ima zvanje i znanje, ovaj naš dečko iz Daruvara zrelo i pametno razmišlja tako da smo se zanimali i za primjenu umjetne inteligencije u poslu kojim se bavi:
Jareš

Osim svega već spomenutog ova djelatnost i posao koji radi doktor Jareš su i podrška zdravstvenom turizmu u gradu u kojem je i turizam važan gospodarski oslonac:
Jareš

Fotografije ustupio Igor Jareš

Back to top button