Vijesti

Gina predstavila spot za hit singl i novi prateći band The GeeGee’s

Gina je predstavila spot za pjesmu “Ne trebam riječi” koja već neko vrijeme hara hrvatskim radijskim eterom, a kuriozitet je da je u njemu prikazana topla atmosfera s dubrovačkog koncerta nje i novog pratećeg banda The GeeGee’s!

Foto: Franko Kelam

Iako je karijeru započela kao lead vokal banda Detour i svi smo se u nju zaljubili već na prvi singl, Bračanka Gina Damjanović već neko vrijeme gradi solo karijeru pop rock uspješnicama u kojima i sama autorski sudjeluje uz pomoć skladatelja i tekstopisca Marka Bratoša. “Pepeo”, “Miris tvoje majice” i svima omiljena “himna povratka kući”  – “Mama”, gradile su put za singl “Ne trebam riječi” za koji je ovih dana predstavljen i video broj u režiji još dva Bračanina – Marijana Marinovića i Marka Gospodnetića.

Foto: Franko Kelam

Brački susret ispred kamere odigrao se pak na dubrovačkim Lazaretima gdje je Gina održala koncert u sklopu Bavarin street food festivala, pa je ostala zabilježena atmosfera za koju kako i pjesma kaže – ne trebamo riječi!

Ovim spotom Gina je predstavila i svoj novi prateći band zanimljiva imena The GeeGee’s sazdan od vrhunskih glazbenika među kojima se nalaze: Zvonimir Glibušić (klavijature), Dario Hleb (bas gitara), Tomislav Presečki (gitara) a kuriozitet je da Gina nije jedino žensko lice banda već su se tu našle i Bruna Matić na bubnjevima i back vokal Tena Krajačić.

Back to top button