Vijesti

Franka Batelić predstavila novu pjesmu

Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili ‘Priču o nama’ i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek, ispričala je

‘Priča o nama’ novi je singl pjevačice Franke Batelić (30). Pjesma emocijom prati njezine dvije najdraže balade – nagrađivane hitove ‘S tobom’ i ‘Sve dok sanjaš’.

– Nekako se spontano dogodilo da je ‘Priča o nama’ kroz emociju, snažnu poruku u tekstu i glazbenu produkciju prepunu osjećaja ispričanih kroz gudački orkestar, zaokružila glazbenu priču emotivnih balada koje jako volim dijeliti s publikom. Kako je ‘Sve dok sanjaš ‘nastala u vrijeme trudnoće sa sinom Viktorom, tako je i ova pjesma posebna, jer je nastala dok u meni kucaju dva srca. To stvara posebnu, neopisivu emociju i svojevrsnu ranjivost – rekla je Franka.

– Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili ‘Priču o nama’ i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek! U ovoj pjesmi mogu se pronaći svi koji će uz nju stvarati svoju priču za ispričati i podijeliti s voljenima – dodala je pjevačica.

Glazbu i aranžman potpisuju Branimir i Matej Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević. Za novu baladu, Franka je snimila video priču u impozantnom i monumentalnom zagrebačkom Francuskom paviljonu izgrađenom 1937. godine. Spot u produkciji Sestrica i pod redateljskom palicom Luke Sepčića slavi žene – njihovu snagu, krhkost, talent i nježnost.

– Željeli smo čistim slikama dočarati ljepotu, čistoću, mir i jednostavnost emocija, kada pustimo da nas vodi srce – zaključila je.

Modni izričaj u spotu potpisuje već provjeren Frankin tim – stilistica Jasenka Tudor Bevanda, frizeri Zvonimir Franić i Martin Posavec, te make up artist Karlo Rusan.

Back to top button