Vijesti

Dan više za još veći Sajam u Gudovcu

Dan više za Sajam u Gudovcu prema ocjeni posjetitelja, izlagača i uzvanika koji su odvojili vrijeme za obilazak poljoprivredno-gospodarske priredbe pun je pogodak. U ovom prikazu pokušavamo sažeti sajamsku priču od poljoprivrede do politike preko ocjene izlagača, gostiju i posjetitelja. Iz ponude koju je na prostoru od 100 tisuća kvadrata izložilo preko 400 izlagača iz 10 zemalja izdvajamo solarne elektrane, napisali su na štandu, najpovoljnije. Tko je tvrtka i čovjek koji stoji iza najpovoljnijih solarnih elektrana?!
Srbić

Povratne informacije onih koji su ugradili solarne elektrane?!
Srbić

Gastronomska sajamska ponuda vrhunska a cjenovno inflatorna, doduše kako iz čije perspektive. Možda bi se s pristupačnijim cijenama slasne gastro ponude zaradilo više a prije stalo u kraj inflaciji, vrijedi razmisliti.

Na Bjelovarskom sajmu u svojstvu izlagača predstavili su se i gosti iz Herceg-Bosanske županije. Livanjski sir stalno je bio u opticaju. Zdravko Markov direktor za komercijalne poslove Mljekare Livno jedva je dostizao brzinu rezanja sira s kojom je ovaj proizvod nestajao s pladnjeva. Prezime Zdravka identično je kao prezime Vlade najvećeg stočara na daruvarskom području. Nisu rodbinski povezani a zajednička crta je kako primjećuje Zdravko Markov:
Markov

O predstavljanju proizvoda Mljekare Livno na Međunarodnom proljetnom sajmu u Gudovcu:
Markov

Porazgovarali smo o sajmu i s gostima koji su u Gudovac stigli iz Ljubljane:

Posjetitelju iz Ljubljane osim Gudovca i Daruvar je a kako kaže dobro poznat:

Kada smo već kod Daruvara dosta je izlagača iz našeg malog grada na Bjelovarskom sajmu. Nekada je u Gudovcu izlagao a danas je VIP posjetitelj zastupnik za češku i slovačku nacionalnu manjinu u nekoliko mandata u Hrvatskom saboru Daruvarčanin Vladimir Bilek:
Bilek

Iz pozicije državnog tajnika Ministarstva poljoprivrede o podršci iz resornog Ministarstva poljoprivrednoj proizvodnji, nakon što je obišao sajam Tugomir Majdak izjavio je:
Majdak

Na ovotjednoj sjednici Vlade RH odobren je novi program potpore od milijun eura za mlade poljoprivrednike:
Majdak

Važnost sajma ogleda se i u podsjetniku na stratešku važnost sektora poljoprivrede u aktualnom trenutku u svijetu, istaknuo je prilikom otvaranja sajma u Gudovcu predsjednik 10. saziva Hrvatskog sabora Gordan Jandroković:
Jandroković

Među izazovima koji traže unapređenje tehnoloških rješenja za sigurnost prehrambenog sektora a kako je naveo Gordan Jandroković su konkurencija na međunarodnom tržištu, opskrba energentima i gnojivom:
Jandroković

U Hrvatskom saboru prije dvije godine usvojena je poljoprivredna strategija do 2030. godine:
Jandroković

Sajam u Gudovcu dobra je prilika za prezentaciju obrtnika kojih je u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji sve više i više potvrdio je to predsjednik Obrtničke komore Bjelovar Damir Pavec:
Pavec

Potpredsjednica Hrvatske obrtničke komore Jelena Ivaniš o potrebama obrtnika i zahtjevima u aktualnom trenutku:
Ivaniš

Zadovoljstvo dosadašnjim tijekom 25. Međunarodnog poljoprivrednog sajma izrazio je direktor Zlatko Salaj:
Salaj

Organizatori i domaćini raduju se vašem dolasku u Gudovac na Međunarodni proljetni Bjelovarski sajam!

Back to top button