Vijesti

Čestitka dobrovoljnim darivateljima krvi

U ovoj godini u sedam dosadašnjih akcija na području Daruvara i okolnih općina prikupljene su 1402 doze krvi. Veliki broj darivatelji krvi s ovog našeg područja, mali su pretvorili u veliki grad koji je po pitanju odaziva na akcije dobrovoljnog darivanja u odnosu na broj stanovnika, uvijek pri vrhu u Hrvatskoj. Zahvalu i čestitku svim dobrovoljnim darivateljima krvi s ovog našeg područja uputila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Daruvar Andrea Brletić:
Brletić

Prijem za dobrovoljne darivatelje krvi s područja BBŽ organizirao je župan Marko Marušić. S područja Daruvara na prijem u Bjelovar pozvani su darivatelji s više od 100 davanja u ovoj godini i jedna gospođa s 55 davanja. Oni su Maja Lustig, Zvonimir Cipan, Vencl Kalenski, Željko Rusmir, Mario Šepl, Ivica Filip i Saša Ljuština.

Sutra prijem za dobrovoljne darivateljice krvi organizira gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček, inače dobrovoljni darivatelj krvi s 80 davanja. Završna ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u prostoru Gradskog društva Crvenog križa u Daruvaru je 8. i 9. studenog.

Back to top button