Vijesti

Božić je radosna vijest

Danas vjernici slave blagdan rođenja Isusa Krista. Proslava Božića je radost, nada i prilika podsjetiti na smisao proslave života, ljudskog dostojanstva, moralnih vrijednosti, povezanih ljudi i naroda u izgradnji svijeta mira i radosti!

U ovom informativnom pregledu prenosimo čestitke biskupa Požeške biskupije doktora Antuna Škvorčevića i daruvarskih župnika Ivana Popića i Dejana Ilića.

Božićna čestitka Požeškog biskupa dr. Antuna Škvorčevića

Svetkovinu Isusova rođenja vjernicima, svećenicima, đakonima, redovnicama i redovnicima, bogoslovima i vjeroučiteljima i svim ljudima dobre volje čestitao je biskup požeški dr. Antun Škvorčević.
Škvorčević

Duboko razumijevajući sadašnji globalni trenutak u kojem se neizvjesno i brzo živi u svijetu ratova, potresa, prirodnih katastrofa, besparice, stalne potrage za malo slobodnih trenutaka, iz ove naše lokalne perspektive a kako je to istaknuo biskup Škvorčević…
Škvorčević

Biskup Škvorčević izrazio je uvjerenje…
Škvorčević

Sa željom da Božje čovjekoljublje objavljeno u rođenju Betlehemskog djeteta dopre do naših osobnih, obiteljskih i društvenih stanja te da se ispunimo njegovim mirom i radošću, biskup dr. Antun Škvorčević u svojoj je blagdanskoj čestitci izdvojio snagu mira i navještenje radosne vijesti o Isusovu rođenju:
Škvorčević

Božićna čestitka župnika Župe Presvetog Trojstva u Daruvaru Ivana Popića

Božićnu čestitku uputio je župnik Župe Presvetog Trojstva Ivan Popić:
Popić

Božić je kako je naglasio župnik Ivan Popić sve ono najljepše što nosi ljudski život i ljudsko srce a Božić je i puno više od toga:
Popić

Božićna čestitka župnika Župe Svetog Antuna Padovanskog u Daruvaru Dejana Ilića

Božićnu čestitku vjernicima i svim ljudima dobre volje uputio je župnik Župe Svetog Antuna Padovanskog Dejan Ilić:
Ilić

U Božiću se radujemo na poseban način dolasku novog života i ljubavi, a kako ističe župnik Dejan Ilić:
Ilić

Back to top button