Vijesti

Zdrav krajolik – Upoznaj svoj krajolik, mobilnost u Češkoj Republici

Gimnazija Daruvar prati suvremene trendove i traži svoj idealan prostor u kojem znanje i vještine osim tradicionalno učenjem u školskim klupama, učenici mogu stjecati uključenošću u provedbu projektnih aktivnosti. Prvi Erasmus plus projekt Gimnazije Daruvar zove se Zdrav krajolik-upoznaj svoj krajolik. Projekt je u provedbi a nedavno je završena još jedna mobilnost u Češkoj Republici. O projektu informacijski sadržajnije, koordinator projektnih aktivnosti, profesor geografije Ivan Horina:
Horina

U projektnom timu koji je bio na mobilnosti u Češkoj bile su i učenica trećeg razreda Klara Tuček i maturantica Ema Bušić. U kratkom osvrtu na projektne aktivnosti u Češkoj, Klara i Ema pune su dojmova…
Klara i Ema

Učenica koja je bila na praksi u Informativnom programu Radio Daruvara, Elena Vrbenski, iako nije bila dio ovog projektnog tima za vrijeme prakse na radiju, potrudila se u jednu priču objediniti sve što je od kolegica čula i što je pročitala o ovom projektu. Poslušajmo Elenu Vrbenski:
Vrbenski

O jeziku komuniciranja i glavnoj temi projekta Zdrav krajolik – Upoznaj svoj krajolik, koordinator projektnih aktivnosti profesor Ivan Horina:
Horina

Gimnazija Daruvar partner je u provedbi a nositelj projekta je…
Horina

Back to top button