Vijesti

Zatvaranje prometa u centru grada u vrijeme Vinodara

Promet se u vrijeme Vinodara privremeno zatvara u Jelačićevoj ulici od ulaza na Trg kralja Petra Krešimira IV do Trga kralja Tomislava, na Trgu kralja Tomislava od centra do mosta na Toplici i u Radićevoj ulici do Knytlove ulice i to od 8. lipnja 2023. od 17,00h do 12. lipnja 2023. godine do 02,00h. Obustava prometa za vrijeme Vinodara je na snazi na Trgu kralja Tomislava, dio ulice ispod crkve Presvetog Trojstva od skretanja za Pivovaru Daruvar do pješačke zone na Trgu od 7. lipnja 2023. od 16,00h do 12. lipnja 2023. do 15,00h ili ranije ovisno o raspremanju naprava u zabavnom parku.

Za zatvaranje prometa osigurani su prometni znakovi zabrane prometa u oba smjera koji će biti postavljeni u Jelačićevoj ulici od ulaza na Trg k. P. Krešimira IV, te na pješačkom prijelazu u Frankopanskoj ulici prije mosta na rijeci Toplici. Obzirom da će Trg kralja Tomislava biti zatvoren osiguran je alternativni pravac za vozila koja dolaze iz Kolodvorske ulice, koja će biti preusmjerena u Preradovićevu ulicu.

Organizatori Vinodara zahvaljuju građanima i posjetiteljima na razumijevanju i poštivanju privremene regulacije prometa.

Izvor informacije Turistički ured Daruvar

foto:sisakportal.hr

Također pogledajte
Close
Back to top button