Vijesti

Za daruvarske osmaše predstavljanje naših triju srednjih škola

Danas je u sve tri daruvarske srednje škole organizirano predstavljanje škola za osmaše iz Osnovne škole Vladimira Nazora, matične iz Gajeve, Područne iz Frankopanske i za učenike Češke osnovne škole Jana Amosa Komenskog. Prezentacija je organizirana na način da se prođu svi razredi i pruže glavne informacije o školama s naglaskom na mogućnosti za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja, upise, i uvjete upisa u svaku od daruvarske tri srednje škole, Gimnaziju Daruvar, Ekonomsku i turističku školu Daruvar i Tehničku školu Daruvar, saznali smo od ravnateljica Romane Herout, Dinke Kavalir i Sanje Klubička.

Tehnička škola Daruvar prezentaciju je organizirala na dvije lokacije s osiguranim prijevozom autobusom u Zrinskoj i u Gundulićevoj prema utvrđenom rasporedu.

U prilog ovoj informaciji podsjetnik kako su početkom ovog tjedna u ponedjeljak 27.svibnja započele prijave redovnih kandidata a prijave srednjoškolskih programa za upis u nadolazeću školsku godinu kreću 28. lipnja i traju do 8. srpnja. Upisi se provode online, putem sustava srednje.e-upisi.hr. 

fotografije ustupila Romana Herout

Back to top button