Vijesti

Vinodar brifing

Rekreativno na biciklima više od 70 biciklista otvorili su Vinodar u Daruvaru u subotu vozeći oko 25 kilometara dugu biciklističku rutu Vino Tour. S obzirom kako vrijeme igra značajnu ulogu u provedbi planova na otvorenom u subotu je pretežna vedrina uz malo vjetra ispunila očekivanja organizatora. Ovogodišnja ruta biciklijade bila je Daruvar-Velika Maslenjača – Donja Vrijeska manastir Svete Ane, dvorac Dioš a za sve sudionike u završnici organiziran je ručan na OPG-u Horvat. Kako u ime organizatora Turističke zajednice Daruvar-Papuk ističe direktorica Ivana Plažanin Vuković nakon provedbe subotnje biciklijade:
Plažanin Vuković

Obilasci grada laganom šetnjom uvod su u još jedan Vinodarski program. Nedjeljni lagano-hodajući eno-gastro izlet pješačenjem povezanih punktova Daruvarske vinske ceste. U osvrtu na pokretačko rekreativnu aktivnost sastavnicu manifestacije u provedbi, direktorica Turističke zajednice Daruvar –Papuk Ivana Plažanin Vuković ističe:
Plažanin Vuković

… a nakon toga laganim hodom dalje do OPG-a Kovačević:
Plažanin Vuković

Prvu grupu vodio je Tihomir Djedović u pratnji Lidije Premec a drugu Miran Husak u pratnji Ivane Plažanin Vuković i Kristine Pranjić:
Plažanin Vuković

Vinodar u Daruvaru treći dan- programski će upotpuniti dva sadržaja, prvi, stručno Predstavljanje nacrta lokalne razvojne strategije LAG-a Bilogora-Papuk i planiranih bespovratnih sredstava za gospodarstvo i lokalnu infrastrukturu do 2027. Drugi je večernji program u kojem su eksponirani i Vukovi i ovce. Tragikomediju Amaterskog kazališta Daruvar na sceni Gradskog kina iznijet će uigrani ansambl od 20 sati.

Fotografije: Grad Daruvar

Back to top button