Vijesti

Učenici i učitelji iz Španjolske gosti Osnovne škole Vladimira Nazora Daruvar

Gosti Osnovne škole Vladimira Nazora u Daruvaru ovoga tjedna su osnovci od četvrtog do šestog razreda i učitelji iz Španjolske. Radost zbog susreta bila je obostrana. Raspored aktivnosti tijekom boravka Španjolaca u Daruvaru pomno je isplaniran, provode se radionice, nastava je također dio dnevnih aktivnosti, gosti vode u obilazak destinacije, i kako javnost o projektu u provedbi informira sudionik u projektu, učitelj engleskog jezika u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Silvije Devald:
Devald

Aktualni ovotjedni posjet Španjolaca Daruvaru je učenička mobilnost u kojoj je domaćin Osnovna škola Vladimira Nazora a gosti su smješteni u Apartmanu kod Julijevog parka. Iskustva tijekom ovih par dana a kako u ime škole domaćina ističe Silvije Devald:
Devald

Dio jučerašnjeg dana gosti su proveli u Područnoj školi u Frankopanskoj na nastavi engleskog jezika i u sportskoj grupi a poslijepodne je organizirana radionica posvećena bojanju uskrsnih jaja. Gosti su danas u Gajevoj a sutra u Područnoj školi u Doljanima u prvom dijelu dana, a poslijepodne na Termalnom vodenom parku:
Devald

U nedjelju na Kanarske otoke putuju dvije naše učiteljice Draženka Kešić i Dalija Rendić.

Fotografije ustupio Silvije Devald

Back to top button