Vijesti

U gradu festivala, glazba i ples – FLIG u Daruvaru

Danas se u Daruvaru svečano otvara FLIG. 15. Međunarodni festival limenih glazbi unijet će vedrinu u ritmu glazbe i plesa na otvoren, središnjem Trgu kralja Tomislava u Daruvaru. U ime organizatora, voditelj Gradskog puhačkog orkestra Daruvar, profesor Danijel Rajković o 15. Fligu informacijsku podršku javnosti pružio je u emisiji Radiodar u razgovoru s voditeljicom Lidijom Premec. Izdvojili smo poslušajte, tko se danas i sutra predstavlja na Međunarodnom festivalu limenih glazbi u Daruvaru?!
Rajković

Počasni gosti FLIG-a koji ove godine slave pola stoljeća od osnutka su susjedi Puhački orkestar Češke besede iz Daruvarskog Brestovca. Program večeras u 18 sati na središnjem Trgu kralja Tomislava otvaraju domaćini, Gradski puhački orkestar Daruvar i Daruvarske mažoretkinje Da Me. Glazbena subota u gradu organizirana je u dopodnevnim i kasnim poslijepodnevnim satima. U prvom dijelu drugog dana FLIG-a, odnosno u subotu prijepodne je Mažoret show:
Rajković

Sutra u drugom dijelu dana od 17 i 30 do 19 i 30 nastupaju gosti iz Požege i Nedelišća a subotnja večer je revijalna jer je za publiku u Daruvaru najavljena:
Rajković

FLIG je a kako je naglasio voditelj Gradskog puhačkog orkestra Daruvar profesor Danijel Rajković:
Rajković

Danas u 18 sati u glazbeno scenskom spektaklu FLIG otvaraju Daruvarske mažoretkinje Da Me i Gradski puhački orkestar Daruvar.

Također pogledajte
Close
Back to top button