Vijesti

U Daruvaru se proizvodi pjenušac

Proizvodnja prirodnog pjenušavog vina je novina u Vinariji Daruvar Badel 1862 koja na tržište izlazi a kako je najavio rukovoditelj Vinarije Daruvar Zdravko Orlović za dva do tri mjeseca. Kako su se u Vinariji Daruvar odlučili i za proizvodnju prirodnog pjenušavog vina, saznajemo u nastavku…
Orlović

Proizvodnja pjenušca je proces koji nakon berbe grožđa traje minimalno dvije do tri godine. U Vinariji Daruvar u ovu novinu ušli su 2021. Na početku su se odlučili za oko 15 tisuća litara pjenušca, a koje grožđe je išlo u prvi pjenušac
Orlović

Što se tiče tržišta?!
Orlović

Degustacija pjenušca proizvedenog u Vinariji Daruvar Badel 1862 bit će poseban događaj koji će se na vrijeme najaviti a za koji se brinu u odjelu Marketinga Badela.

Također pogledajte
Close
Back to top button