Vijesti

Tko je Joker vašem Batmanu? Najgori neprijatelji po Zodijaku

Jako je teško sa svima biti dobar i nikad se ne posvađati. Ipak, s nekim ljudima se slažemo bolje i lakše je održavati odnos bez turbulencija, dok je s drugima situacija sasvim drugačija. Možda na to utječu i zvijezde…

Ovan i Djevica

Vrlo je teško povjerovati, ali Ovan i Djevica mogu biti najgori neprijatelji. Oba znaka Zodijaka imaju vrlo tvrdoglave i šefovske osobnosti, stoga ne mogu primati naredbe ni od koga, a to im otežava i međusobnu komunikaciju.

Bik i Vodenjak

Bik i Vodenjak se bore da dijele istu perspektivu budući da Bik cijeni propise, dok Vodenjak radije djeluje neovisno. Imaju vrlo različit način života i duboko u sebi ne sviđa im se način života onog drugog.

Lav i Škorpion

Škorpionu je ponekad teško prevladati u ovom odnosu zbog konkurentskog duha Lava. Lav također smatra da je Škorpion egoističan i opsjednut sobom, a zajedničko im je što oboje uvijek pokušavaju uvjeriti druge da su oni u pravu, a drugi ne.

Foto: Dreamstime

Jarac i Vaga

Jarac može biti neprijatelj Vagi. Jarci su poput društvenih leptirićaca i vole se družiti sa svakim tko im se nađe u blizini, dok Vage vole biti samo u svom osobnom prostoru. S druge strane, Jarac ne voli što Vaga uvijek pokušava ugoditi.

Rak i Strijelac

Rak u sebi nosi teške osjećaje prema onima koji im se ne sviđaju. Njemu je također vrlo teško otpustiti probleme, dok Strijelac donosi vrlo brza rješenja i ide naprijed vrlo hitro. Zbog stalnog nošenja i tereta vlastite unutarnje prtljage, Strijelac ne voli Raka.

Foto: Dreamstime

Ribe i Blizanci

Znak koji može biti najveći neprijatelj Riba su Blizanci. A u ovom slučaju, glavni razlog je to što su Ribe po prirodi vrlo optimistične i slobodoumne, dok su Blizanci vrlo zabrinuti i dugo se vrte oko problema ili pitanja, piše Hindustan Times.

Izvor
24sata
Back to top button