Vijesti

Tanja Kuzle iz Daruvara ovog tjedna kuha u Večeri za pet

Od danas do petka u 17 i 45 na RTL-u možemo pogledati kako se i što krajem kolovoza kuhalo u kuhinjama na našim terenima. Kandidatkinja iz Daruvara je Tanja Kuzle privatna iznajmljivačica za koju je ovaj televizijski show bio jedno novo i jako lijepo iskustvo. Do rezultata i pozicioniranja kandidata doći ćemo na kraju tjedna a na početku možemo najaviti kako su uz našu Tanju kuhali i gospođe Nada Skalnik fizioterapeutkinja u Toplicama Lipik, Marija Dekalović udomiteljica iz Hercegovca i Maja Plementaš Slovenka koja je za svoj novi životni kutak izabrala Sirač. To je ženski dio ekipe a muški je jedan, profesor povijesti iz Kusonja Gordan Vukić. Kandidatkinju iz Daruvara Tanju Kuzle pitamo kako se odlučila sudjelovati u Večeri za pet RTL-a?!
Kuzle

Gdje je Tanja kuhala i gdje se u Daruvaru snimala Večera za pet?!
Kuzle

Koja je jela u tri slijeda poslužila gostima naša kandidatkinja?
Kuzle

Kada je okruženje pozitivno sve se s lakoćom odradi tako da ni umora nije bilo, kaže Tanja…
Kuzle

Sve drugo vezano uz Večeru za pet snimanu na našim terenima gledat će se od danas do petka u 17 i 45 s posebnim naglaskom na srijedu kada kuha Daruvarčanka koja ovom prilikom predstavlja sebe i svoju obitelj
Kuzle

Tanja se bavi turizmom
Kuzle

Što se tiče gostiju u Daruvaru iz iskustava privatne iznajmljivačice iz naše priče?!
Kuzle

Tanja iznajmljuje kuću za odmor Ema i Studio apartman Toplice a slijedom iskustava i u razgovoru s gostima, ima li neko zapažanje odnosno prijedlog za još malo podići turističku ljestvicu u Daruvaru?!
Kuzle

Back to top button